Kontakt

Tlf: 59 91 18 85

Mail: info@nsfv.dk

Kontoret er åbent fra 8-15 man-tors og 8-12 fre.

Udenfor kontorets åbningstid stilles der automatisk videre til vagten.

Info vedr. andre værker

/facebook.gif

Mange "gik" en tur på ”ENERGISTIEN” på Varmens Dag og så fjernvarmens 3 varmecentraler!

Søndag den 1. februar kl. 10-15 inviterede Nykøbing Sj. Varmeværk til den årlige Varmens Dag.
Her fik nysgerrige sjæle i alle aldre få lov til at kigge nærmere på, hvor fjernvarmen kommer fra. Man kunne følge ”Energistien” og dermed automatisk komme rundt til alle tre destinationer på henholdsvis Getsøvej, Fregatvej og Billesvej. Turen var på lidt over 3 km.

Varmeværket slog dørene op tre steder - men ikke samtidig!

/Varmensdag2015/DSC01754.JPGDet var en oplagt chance for at møde ”varmemesteren” og se hvordan Nykøbing Sj. Varmeværk drives. Det var i år arrangeret, så solvarmen på Getsøvej var åben fra kl. 10-13, værket på Billesvej fra kl. 13-15 og pillefyret på Fregatvej fra kl. 13-14. Der arrangeret to spændende foredrag samt en mulighed for børnene at stifte bekendtskab med FDF Nykøbing.
Det var en super velbesøgt dag. Der kom omkring 85 gæster på solvarmen, 20-25 på værket på Billesvej og ca. 20 ved pillefyret på Fregatvej - heraf var nogle af dem selvfølgelig gengangere, der havde gået/kørt en tur på "energistien".
På Getsøvej holdt energivejleder og BedreBolig rådgiver Jan Sandberg kl. 11-12 et foredrag om EnergiTjek Odsherred og BedreBolig - det trak fulde huse. Der var så mange, der var interesseret i at høre mere om energibesparelser, at Jan knap nok kunne nå at tale med alle. Derfor opfordrer han alle som ikke lige fik svar på deres spørgsmål, om at kontakte ham enten telefonisk på 40757437 eller pr. mail.
På Billesvej var det lokalhistoriker Claus Marcussen, som i anledning af hans nye bog ”Mejeriet Billesborg” holdt et spændende foredrag kl. 14-15. Der var omkring 25 personer til dette foredrag herunder familiemedlemmer af de tidligere mejerister. Skulle nogen være interesseret i at købe bogen, kan det ske fra denne side www.hilsenfraodsherred.dk

FDF Nykøbing

Det var en blæsende dag på Getsøvej - men solen skinnede og alle gæster kunne varme sig på den lækre karrysuppe eller en kop varm kakao, som FDF Nykøbing løbende fra kl. 10-13 holdt i kog i gryderne lige ved indgangen til værket. Skulle der være nogle af børnene, der er blevet interesseret i at høre mere om FDF eller prøve at være med - så kan du læse mere på denne side www.fdf.dk/nyksj/ hvor man finder kontakt oplysninger.

 Mulle og Regnar konkurrence

I lighed med de tidligere år var der på Getsøvej arrangeret konkurrencer, som kræver et opmærksomt øje eller en sikker hånd.
Der var 2 konkurrencer:
- familiekonkurrence, som gik ud på at tælle hvor mange Mulle Muldvarp og Regnar Regnorm skilte der var hængt op rundt omkring. De var gemt både ude og inde, oppe og nede bag rør og kedler. Der var i alt 9 Mulle og 8 Regnar "gemt" - kun 6 besvarelser havde det rigtige antal. Efter en lodtrækning mellem de rigtige besvarelser har vi udtrukket vinderen som er Frede Emil fra Digterparken.
- kast med Mulle, som gik ud på at børn mellem 0-13 år kunne kaste 5 kast med en Mulle bamse og på den måde optjene point. Den med flest point vandt. Vinderen her blev Sylvester  Bach også fra Digterparken.
/Varmensdag2015/DSC01781.JPGEn af skiltene der skulle findes /Varmensdag2015/DSC01778.JPGLea og David forsøger sig med Mulle kast.
Der var 3 i kælderen, 4 i "maskingangen", 1 i kontrolrum-
met, 2 i indgangshallen, 1 på toilettet, 2 på 1. sal og 4 udenfor.
 
 Tak for en super dag, tak for alle besøgene og vi glæder os til at se jer alle igen næste år - FØRSTE SØNDAG I FEBRUAR!
 Se billeder fra dagen her.
 Se vores programmet her.
 Download ruterne her: RUTE 1 & RUTE 2

Nykøbing Sj. Varmeværk, Billesvej 8-10, 4500 Nyk. Sj. CVR 46917928. Tlf: 59911885 Mail: info@nsfv.dk Bank: 4343-3565168444