Kontakt

Tlf: 59 91 18 85

Mail: info@nsfv.dk

Kontoret er åbent fra 8-15 man-tors og 8-12 fre.

Udenfor kontorets åbningstid stilles der automatisk videre til vagten.

Info vedr. andre værker

/facebook.gif

Varmens Dag 2014

Søndag den 2. februar 2014 fra 10-15 holdt vi igen Varmens dag på Nykøbing Sj. Varmeværk.

Der var guidede rundture på værket kl. 11 og kl. 14. Derudover havde vi et foredrag v. energivejleder Jan Sandberg og ejendomsmægler Mikkel Henriksen om Energitjek Odsherred og værdien i at investere i vedligehold og energiforbedringer.

Varmeværket bød desuden på en forfriskning i form af kaffe/te/kakao og sodavand. 
 
I motorgangen kunne man se et galleri af billeder af solvarme projektet og i oliekedel hallen kunne man få en snak om energibesparende boligforbedringer med repræsentanter fra virksomheder, der er med i klynge samarbejdet omkring Energitjek Odsherred.
 
I værkets maskinværksted var der opsat et legerum til børn. Her var der mulighed for de små at lege med klodser, mens mor og far hørte om energibesparelser. Børnene kunne også deltage i forskellige konkurrencer. En tegne konkurrence hvor man skulle tegne varmeværket og en kaste konkurrence, hvor man skulle kaste med en "muldvarp" og se hvor mange point man kunne få.

Vinderne af disse to konkurrencer blev:
Kasper Nylander Kock vandt på lodtrækning mellem de to der opnåede lige mange point (3). Han vandt et gavekort til Geppels.
Lea T. Kjerrumgaard Pedersen som tegnede en flot tegning af et varmeværk med en stor skorsten. Hun vandt en Hugo bamse og en pose slik.

Der var desuden en konkurrence for hele familien, hvor man bla. skulle finde alle de Regnar Regnorm og Mulle Muldvarp figurer, som var hængt op rundt omkring på værket. Så det gjaldt om at gå en grundig tur rundt overalt og have øjnene med sig.

Der var ingen der havde det helt rigtigt antal (8 Regnar Regnorm og 9 Mulle Muldvarp), så det blev afgjort med lodtrækning og vinderen blev: Poul Danielsen, Digterparken 18. Præmien var et kryds og bolle spil og en pose slik.

Vi havde også en termografi konkurrence, som gik ud på at gætte nogle termografi billeder. Også her vandt:
Poul Danielsen, Digterparken 18. Præmien her var to flasker vin.

I bestyrelseslokalet på første sal havde vi arrangeret en interaktiv biograf, som viste film om grøn energi, solvarme og om hvordan man sparer på energien.

Vi siger tak for interessen til alle vores gæster og på gensyn!

Klik her for at se billeder fra dagen.

Nykøbing Sj. Varmeværk, Billesvej 8-10, 4500 Nyk. Sj. CVR 46917928. Tlf: 59911885 Mail: info@nsfv.dk Bank: 4343-3565168444